NEOrADEk, Najlepszego :!: :!: :!:
Włącznik awaryjny trojkatny zamiast kwadratowego bedzie ok ?
Zwiń
X
-
Włącznik awaryjny trojkatny zamiast kwadratowego bedzie ok ?
Witam ;
Temat walkowany od dawien dawna , Skoda Octavia 1 z 1998 roku ma wlacznik awaryjnych z przerywaczem (przycisk kwadratowy ) . Nie moge nigdzie takiego dostac po normalnej cenie . Czy wlacznik trojkatny bedzie pasował do mojej oci (po zamianie nakladki z trojkatnej na kwadratowa) ?? Jezeli ktos posiada doświadczenie , niech da znac czy jest to ten sam wlacznik. Wydaje mi sie ze rozmieszczenie stykow jest to samo , ale ze zdjecia ciezko to wyczytac. Jezeli ktos ma program skody , bardzo prosze o sprawdzenie...
Z tego co wiem to trojkotny ten ktory chce kupic ma oznaczenie : NR 1U0 953 235
Z góry thenx za pomocSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
-
-
2pac powiem tak kwadraty kosztuja 100 zl a te trójkatne moge miec po 35 zl . Niby nie ma różnicy wielkiej w cenie ale już 2 kwadrat wymieniam .... ( włącznik kierunków przy kierownicy jest ok ) Sprzedawca powiedzial mi , że różnia sie tylko tymi plaskikami wlacznika. Jeżeli ktoś to może potwierdzic to prosze dac znac
EDIT:
Oki; nikt nie potwierdzil to sam sprawdzilem i jest to możliwe , rozmieszczenie styków jest to samo . ( inna sprawa , że na allegro mozna juz dostac kwadraty za 38 zl . Jeżeli ktoś bedzie chcial to dam kontakt na nica goscia z allegro ktory je ma )Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
Komentarz